Overslaan en naar de inhoud gaan
Dennenbos


Als u op vet gedrukte woorden klikt, verschijnt het hele artikel.
Wilt u ons een mail sturen? Door ons mailadres, 
schoorlsebosmoetblijven@hotmail.com , aan te klikken, wordt uw mailprogramma geopend en kan u ons uw mail sturen.
Bekijk ook onze facebookpagina: SCHOORLSEBOSBLIJFT

 

De Stichting bestaat uit actievoerders die het Schoorlse- en Kennemerduingebied willen behouden. De Stichting heeft geen inkomsten en is afhankelijk van donaties. Tot nu toe hebben wij, de actievoerders, de kosten van de acties zelf betaald. Omdat er hoge uitgaven te verwachten zijn, onder andere voor het onderbouwen van ons beroepschrift met behulp van een advocaat, zijn we dringend op zoek naar donaties.                                                     Dennenbos                                       

Ondersteunt u onze ideeën en gaat het verlies van de Schoorlse bossen u aan het hart? Word dan donateur van onze stichting!!!

Als donateur kunt u een vermelding op onze website krijgen. Hoe deze vermelding eruit ziet, doen we uiteraard in overleg met u. U kunt mailen naar: schoorlsebosmoetblijven@hotmail.com.

Als u een klein bedrag wilt geven, is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij zijn blij met iedere (kleine) bijdrage! Ons rekeningnummer bij de Triodosbank is:           NL 79 TRIO 0338 5294 89 ten name van Schoorlse Bos Moet Blijven. Graag willen we u alvast bedanken voor uw gift.


Schoorlse dennnen

Belangrijk voor u om te weten: De Belastingdienst heeft ons aangemerkt als  Algemeen Nut Beogende Instelling. Kortom: we hebben de ANBI status. Dit betekent dat giften van donateurs meetellen voor de giftenaftrek van de inkomstenbelasting.